Τεχνικός υπολογιστών – Επισκευή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Πολλές απο τις καθημερινές μας δραστηριότητες υποστηρίζονται αποκλειστικά απο τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Χωρίς να γίνεται αντιληπτό άμεσα γιατί τους συναντάμε με διαφορετική μορφή όπως ταμεία σε σούπερ μάρκετ, ΑΤΜ τραπεζών, στην μεταφορά μας με τις συγκοινωνίες, παρατηρούμε πολύ συχνά τη χρήση τους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης διακατέχουν σημαντικό ρόλο σε βασικούς τομείς της κοινωνίας όπως είναι η εκπαίδευση, καθώς και σε μια απο τις πιο απαιτητικές επιστήμες – την Ιατρική. Στη Pc Corner γνωρίζουμε τις απαιτήσεις των καιρών στο τεχνολογικό σκέλος, που αφορά όλους τους κλάδους τις επιστήμης, να γίνονται πλέον μεγάλες, εμείς όμως έχουμε τη γνώση και την εμπειρία να μπορούμε να ξεπερνάμε τις όποιες προκλήσεις.

Στην εταιρεία μας παρέχουμε υπηρεσίες επισκευής όπως:

  • επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών
  • επισκευή laptop
  • επισκευή iphone – smartphone
  • επισκευή tablet

 

Η λογική μας

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιδήποτε πρόβλημα – σφάλμα προκύψει με τον προσωπικό desktop υπολογιστή σας, το laptop ή το smartphone/tablet σας. Σε hardware επίπεδο και μέσω των προϊόντων – ανταλλακτικών που διαθέτουμε μπορούμε να σας αναβαθμίσουμε – αντικαταστήσουμε – επιδιορθώσουμε τη συσκευή σας. Σε software (προσβολή απο ιούς, σφάλματα λογισμικού, ανάκτηση αρχείων, ανάκτηση δεδομένων απο κατεστραμένο δίσκο κ.α.) και μέσω διαδικασιών για την αντιμετώπιση κάθε είδους προβλήματος, οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της Pc Corner, είναι πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στη συσκευή σας σε προσιτές τιμές στο γραφείο σας, στο σπίτι σας ή στο κατάστημά μας.

Προτεραιότητά της εταιρείας μας είναι η επισκευή του υπολογιστή/συσκευής σας, η επαναφορά στην αρχική της κατάσταση και όχι η άσκοπη αγορά ενός καινούριου προϊόντος.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο email μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που παρέχουμε στην ιστοσελίδα, ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας 22960 33106.