Η PC Corner είναι μία εταιρεία πληροφορικής που προσφέρει προγράμματα μηχανογράφησης, συστήματα ασφαλείας, web design, πώληση Η/Υ και περιφερειακών, ταμειακές μηχανές και υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, στοχεύοντας στο να καλύψει τις ανάγκες κάθε εταιρείας, μικρής ή μεγάλης, εξειδικευμένα, υπεύθυνα και καινοτομικά. Χτίζουμε μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες μας που στηρίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, ενώ παράλληλα δημιουργούμε νέες συνεργασίες με εταιρείες ηγέτες στο χώρο του IT για να προσφέρουμε στις επιχειρήσεις ολοκληρωμένες λύσεις με τα καλύτερα προϊόντα και πάντα στις καλύτερες τιμές!
Σε εμάς θα βρείτε το κορυφαίο επιχειρησιακό λογισμικό PRISMA Win
της Megasoft:

mihanografisi epihiriseon prisma win

Οι εμπορικές εφαρμογές της Megasoft είναι διαθέσιμες στο smartphone ή το tablet σας πάντα όταν τις χρειάζεστε, ενώ έχετε την αποκλειστική διαχείριση των δεδομένων σας και τη δυνατότητα να ανεβάζετε στο cloud μόνο τις πληροφορίες που επιθυμείτε να βλέπετε στη συσκευή σας.

Επιπλέον, η Megasoft διαθέτει εξειδικευμένες εφαρμογές για συνεργεία, επιχειρήσεις ανταλλακτικών, πρατήρια υγρών καυσίμων, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, ένδυση, υπόδηση, αρτοζαχαροπλαστεία, mini market, φορητή τιμολόγηση, βιβλιοπωλεία, κάβες …τη δική σας επιχείρηση!

Ελάτε να δούμε μαζί την πιο κατάλληλη λύση μηχανογράφησης για την επιχείρησή σας! Ενημερωθείτε και εσείς για τα οφέλη της μηχανογράφησης με εφαρμογές PRISMA Win με μία δωρεάν παρουσίαση στον χώρο σας!

Ζητήστε τη τώρα!